Muziekles

Animato is in 1970 opgericht als een tamboer en trompetterkorps , met majorettes.
Door de jaren heen heeft het korps zich ontwikkeld tot een korps dat bestaat uit een muziekvereniging, dweilorkest en een Dickens orkest.
Het korps bestaat uit een bezetting van trompetters, trombones, hoorns, baritons en bassen. Binnen het korps heerst een gezonde muzikale sfeer die door de leden wordt overgebracht op het publiek door middel van showconcerten.
Muziekvereniging Animato speelt een modern en veelzijdig repertoire dat door het publiek wordt gewaardeerd.
Muziekvereniging Animato start in september het nieuwe seizoen met de repetities en muzieklessen.
Voor de jeugd zijn deze mogelijk op woensdagmiddag en of op de avond en voor de senioren is dit mogelijk op verschillende avonden.
De muzieklessen zijn voor zowel blaasinstrumenten als slagwerk, de muzieklessen zijn specifiek voor de beginners.
Heeft u interesse en wilt u nadere informatie neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Speelt u een blaasinstrument of slagwerk dan bent u welkom op de repetitie dinsdagavond in dorpshuis de Dissel vanaf 19.30 uur.
Heeft u interesse en wilt u nadere informatie neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.