Muzikale leiding

Dirigent: Bert Donkersloot

Vanaf september 2013 is Bert Donkersloot Dirigent bij Showband Animato

•    Bert is bij diverse verenigingen dirigent geweest, waaronder:
       - Harmonie de eendracht Heusden
       - Opleidingsorkest Sprang-Capelle
       - Opleidingsorkest music4u Waalwijk
       - Jeugdorkest nooit Gedacht Almkerk
       - Inval dirigent bij Harmonie Gemonde
       - Dirigent Jong Amantius Den Bosch

Bert heeft muziek gemaakt bij.
   - Heineken fanfare
   - Harmonie t.o.g. Berlicum
   - Drumfanfare Amantius

Naast zijn muzikale bezigheden heeft hij 3 jaar geleden een evenement opgestart genaamd Charity 4 Children.
 Het doel van dit evenement is om zoveel mogelijk geld te genereren voor een goed doel dat gelinkt is met kinderen.
 Bijvoorbeeld, KiKa, Villa Pardoes en dit jaar Make a Wish.

Instructeur : Henk Petersen

Ik ben Henk Petersen sinds mijn zevende jaar actief in de blaasmuziek, in mijn jonge jaren heb ik trompet gestudeerd aan de muziekschool in Amerfoort en gespeeld bij o.a Excelsior, Hossana en Showkorps Bronswerk.

Vanaf 1974 tot 2009 ben ik als muzikaal leider actief geweest bij Animato. Ook heb ik gedirigeerd bij Showkorps Bronswerk in Amersfoort en Vijos in Bussum. Momenteel verzorg ik voor Animato de opleiding van nieuwe leden en bijscholing van leden op diverse blaasinstrumenten.

Buiten deze werkzaamheden houdt ik mij tegenwoordig ook bezig met het arrangeren en bewerken van alle muziek die door Animato wordt gespeeld.

Mocht u interesse hebben om een blaasinstrument te gaan bespelen meldt u dan aan via de website ik help u graag op weg.

Henk Petersen

Slagwerk instructeur : Jaap v Gelder